Normal_thuiswerkpakketf

Docent zijn in tijden van corona is ongetwijfeld lastig. Je weet niet waar je goed aan doet, waar je school goed aan doet en of je wel veilig bent. Inmiddels werken velen van ons al een tijdje thuis en is online onderwijs voor vo-docenten en sommige docenten op basisscholen nog de dagelijkse realiteit. We hopen natuurlijk dat iedereen binnenkort weer veilig naar school kan, maar dat is nog even afwachten. Thuisonderwijs vergt een andere manier van werken voor leraren, maar vraagt ook om een fijne werkplek thuis. Heb jij bijvoorbeeld goede koffie in huis? Of een gezellige ruimte om in te werken?

K&P Products en de Nationale Onderwijsgids hebben iets leuks voor je! Samen geven we een thuiswerkpakket weg met daarin K&P Specialty Coffee, een French Press, een mok en heerlijke geurkaars. Wil jij daar kans op maken? Laat dat dan in een reactie weten onder ons bericht op Facebook

Over K&P Products

Twee jonge koffieliefhebbers in Tilburg hebben K&P Products opgericht om mensen kennis te laten maken met complexere smaakervaringen dan de standaardkoffies die in de supermarkten te krijgen zijn. Op de website vind je allerlei exotische specialty koffiebonen, speciale theesoorten, geschenksetten en thuiswerkpakketten. 

Ben je hierdoor nieuwsgierig geworden naar K&P Products? Neem dan gerust een kijkje op de website: www.kp-products.nl.