Normal_normal_toets_examen_denken_huiswerk

Op 4 juni 2019 vindt wederom het congres ‘Toetsen en Beoordelen in het VO’ plaats! Wil jij jouw leerlingen voorbereiden op hun vervolgopleiding en de toekomst? En ben je directeur, afdelingsmanager, teamleider, onderwijskundige, decaan, docent of anderszins werkzaam in het onderwijs. Kom dan naar dit congres in de Jaarbeurs in Utrecht! Meld je hier aan en maak gebruik van onze unieke kortingscode NOG4VO19 voor 10 procent korting op de toegang.

De manier van toetsen en beoordelen speelt in deze voorbereiding een essentiële rol. Een toets in de breedste zin van het woord is een middel om de leerling optimaal te laten groeien. Hoewel onderwijsveranderingen als formatief toetsen steeds bekender klinken, zijn er in ons onderwijs elke dag uitdagingen waar we tegen aan lopen. Hoe gaan we om met de uitdagingen die we voor ons hebben?

Voor wie is het congres?

Het congres ‘Toetsen en Beoordelen in het VO’ is interessant voor een brede groep mensen in het voortgezet onderwijs. Inspirerende sprekers uit diverse hoeken van het onderwijs nemen op 4 juni aanstaande het woord.

Dagprogramma Toetsen en Beoordelen in het VO

Kom op 4 juni 2019 naar het congres Toetsen en Beoordelen in het VO. Met thema’s als Formatief toetsen, Balans formatief en summatief toetsen en Toetsvormen. Of kies voor een bootcamp en ga 2,5 uur aan de slag met jouw vraagstukken omtrent de implementatie van het formatief toetsen in de school.

Dagvoorzitter Lieselore van Dijkhuizen opent het congres om 9.15 uur. Vervolgens zullen diverse sprekers het woord nemen en vinden er gedurende de dag ook ‘Open your mind sessies’ en ‘Hands on sessies’ plaats. Een paar namen zijn al bekend, en de komende tijd zullen meer namen volgen! Het programma tot nu toe kun je hier vinden.

Bestel en ontvang 10 procent korting

Normaal gesproken kost het congres 424 euro (=Vroegboekkorting t/m 29 maart 2019, daarna 499,-). Meld je nu aan en ontvang 10 procent korting op de toegangsprijs. Hiervoor gebruik je de code NOG4VO19

Door: Nationale Onderwijsgids