Logo_70504-banner-1200x628

Het congres Next Step in Higher Education is voor alle professionals in het hoger onderwijs die op de hoogte willen zijn van de laatste nieuwtjes, opinies en visies binnen het hbo en universitair onderwijs. Ontdek op dit congres op welke manier hogescholen en universiteiten omgaan met De Onderwijsvragen anno 2018 en laat je inspireren door de ‘changemakers’ in vernieuwend, flexibel en persoonlijk onderwijs. Wil jij op donderdag 13 december bij het congres Next Step in Higher Education zijn? Meld je dan hier aan en maak gebruik van onze code NHENOG18 om 10% korting op je kaartje te ontvangen. 

Kom naar het congres Next Step in Higher Education. Een congres over de onderwijsvragen van morgen:

  • Wat betekent flexibilisering in het hoger onderwijs?
  • Hoe komt gepersonaliseerd onderwijs tegemoet aan de behoefte van de student?
  • Op welke manier wordt innovatief en leerwegonafhankelijk toetsen geimplementeerd in het hoger onderwijs?
  • Welke technologische ontwikkelingen spelen een rol in bovenstaande vragen?

Wat is er nodig in het Hoger Onderwijs om de student voor te bereiden op de snel veranderende en complexe wereld waarin ze terecht komen?

  • Ontdek op dit congres op welke manieren verschillende Hogescholen en Universiteiten in Nederland en op de wereld omgaan met De Onderwijsvragen anno 2018
  • Laat je inspireren door de changemakers in vernieuwend, flexibel en persoonlijk onderwijs
  • Op deze dag kun je kiezen uit verschillende vormen van workshops zoals greenrooms, ronde tafels of een verdiepende workshop over creativiteit en leiderschap

Wat kun je verwachten?

Laat je prikkelen bij de diverse programma’s die verspreid over de dag plaatsvinden en leer over thema’s als leergericht en flexibel onderwijs op de Universiteit van Helsinki, de toekomst van gepersonaliseerd onderwijs en woon een inspirerende afsluiting van olympisch kampioen Nicolien Sauerbrij bij.

Bestel je kaarten nu met korting

Met onze 10 procent korting betaal je geen 599, maar slechts 539 euro. Vanaf 5 november gaat de prijs omhoog naar 699 euro. Meld je dus snel aan en gebruik de code NHENOG18 om de huidige korting te verzilveren. Wacht sowieso niet te lang met bestellen, want vol = vol!

Meer informatie over Next Step in Higher Education vind je hier.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids