Normal_logo_hrm_enhet_onderwijs

Maak gebruik van onze kortingscode en krijg maar liefst 50 euro korting op deelname aan het congres HRM en het Onderwijs (alleen non-profit) op dinsdag 27 november! Je neemt dan deel voor slechts 295 euro. Plus je mag gratis twee collega's meenemen. Om van deze dubbele korting gebruik te maken, meld je je aan via deze link en gebruik daarbij onze kortingscode NOGDCT50O.

Al 10 jaar – met jaarlijks ruim 250 deelnemers – het platform vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector van voorschools onderwijs tot PO-VO-MBO-HBO-WO.

Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Kom je ook?

De onderwijstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld

De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs blikken we terug op de afgelopen 10 jaar, kijken we vooruit en staan we stil bij de huidige transformatie en brengen we de HR kanteling praktisch in beeld. 

De dagvoorzitter is baanbreker & auteur Simon Douw. Verder spreken onder meer Dr. Jay Marino, Myriam Lieskamp, Allard Droste en Selma Klinkhamer. Bezoek ook praktijkcases, workshops, dialoogsessies en de uitgebreide informatiemarkt. 

Met korting naar HRM & het Onderwijs 

We hebben nu een exclusieve korting van 50 euro voor je bedongen. Je krijgt dus een fijne korting en betaalt maar 295 euro (non-profit) voor dit educatieve congres.

Nieuwsgierig naar het programma van HRM en het Onderwijs? Bekijk deze hier en meld je daar direct aan voor het congres. Bij het aanmeldformulier vink je ‘ik heb een kortingscode’ aan, en vul je de code NOGDCT50O in. Zo krijg je maar liefst 15% korting op je deelname! Schrijf je op tijd in, want vol = vol!

Let op: ben je ook lid van een van de samenwerkende bedrijven waarmee CKCSeminars het congres organiseert? Vul dan alsnog de kortingscode in om slechts 295 euro te betalen! Zonder code betaal je namelijk 345 euro en da's toch zonde.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids