Logo_een_kroon_voor_een_kanjer_omslag

Kinderen met dyslexie zijn echte kanjers. Lezen en schrijven gaat soms een beetje lastig, maar door veel te oefenen kunnen ze een heel eind komen. Gedragswetenschapper Liesbeth Tilanus wil alle kanjers een hart onder de riem steken met het spannende kinderboek ‘Een kroon voor een kanjer’ dat speciaal over hen gaat. En jij kunt 'm winnen!

We hebben namelijk superleuk nieuws. Samen met Uitgeverij Zwijsen geven wij 5 exemplaren van het boek weg. 'Een kroon voor een kanjer' zit bomvol met illustraties en is toegankelijk geschreven. Ken jij een kind met dyslexie die wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken? Dan is dit boek een hartstikke waardevol cadeau voor hem of haar. 

Winnen

Wil je een exemplaar winnen? Laat ons dan op Facebook weten voor wie je dit boek wilt winnen en waarom. Op maandag 3 september maken we de gelukkige winnaars bekend!

Over Uitgeverij Zwijsen 

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 170 jaar een toonaangevende uitgever binnen het basisonderwijs. Speciaal voor kinderen met dyslexie heeft Uitgeverij Zwijsen dyslexieboeken: de serie Zoeklicht

Op de wesbite van Marant kun je het boek 'Een kroon voor een kanjer' kopen voor slechts 15 euro. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids