Logo_logo_download

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gaat bijna van start. Op dinsdag 24 januari opent de grootste vakbeurs voor het onderwijs zijn deuren. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je dan nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af. 

De NOT kent een veelheid aan activiteiten. Naast een uitgebreid expositieveld zijn daar traditioneel de verschillende straten en pleinen. Daarnaast is er ruimte ingeruimd voor inhoudelijke sessies door deelnemers. Niet meer weg te denken is de Onderwijsacademie, waar in meer dan driehonderd sessies de allerlaatste ontwikkelingen worden gepresenteerd. Mis jouw kans om hierbij aanwezig te zijn niet! Meld je hier aan en kom gratis naar NOT.

NOT is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De beurs wordt van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook de Nationale Onderwijsgids is uiteraard aanwezig op de NOT. We zien je graag bij stand 08.C069 in hal 8! 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids