Normal_terveld

De Nationale Onderwijsgids geeft op de Dag van de Student op 17 november een kookpakket weg! Zit jij volop in het studentenleven en kun jij wel wat hulp gebruiken in de keuken? Of ken je een student bij wie een keukenpakket goed terecht komt? Doe dan mee aan onze actie om kans te maken op het kookpakket.

Studenten hebben vaak weinig geld of zin om gezond en lekker te eten. Ook mist er nogal eens wat in het kookgereedschap. Daarom willen wij in het kader van de Dag van de Student een student verblijden met het nieuwste kookboek van Leonie ter Veld ‘Gewoon wat een studentje nog meer eet’. Met vooral hele lekkere en gemakkelijke gerechten. Om hieruit te kunnen koken heb je potten, pannen en pollepels nodig. Daarom verloten we met het boek ook allerlei kookgerei. Al het kookgerei is samengesteld door de Blokker.

Hoe maak jij kans op het kookpakket? Laat je foto achter onder ons Facebookbericht over de actie en vertel ons weten waarom jij het verdient om in het culinaire zonnetje gezet te worden! 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids