22 september: tweede landelijke conferentie voor pro, vso en (v)mbo

Op woensdag 22 september 2021 vindt de tweede landelijke conferentie voor vso, pro en (v)mbo plaats bij het Hart van Holland in Nijkerk. Centraal deze dag staat: met talent samenwerken! Dit meldt Actis Seminars.

Jongeren uit het praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en entree-opleidingen van het mbo hebben talent. Scholen hebben de opdracht dat talent aan te spreken en deze jongeren een goede voorbereiding te geven op de overstap van school naar werk. 
 
In het plenaire deel van de conferentie wordt ingegaan op het belang van talentontwikkeling en samenwerking tussen allen die bij deze doelgroep zijn betrokken. In de deelsessies is er aandacht voor onder meer good practices, de rol van de gemeente, ESF-subsidies en de inzet van kwalificatiestructuur.
 
De toegangsprijs voor deelname aan deze conferentie is 295 euro excl. BTW voor de gehele dag. Dit is inclusief al het conferentiemateriaal en consumpties waaronder een luxe lunch en de uitgebreide netwerkborrel. Meer informatie is hier te vinden.
 
Door: Nationale Onderwijsgids