High School Musical deze zomer in Beurs van Berlage te zien

De voorstelling Disney's High School Musical jr. is komende zomer te zien in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De musical maakt onderdeel uit van de speciale programmering Zomer in de Beurs, vol culturele events. Dit melden ANP en Schouwburg De Meerse.

Disney’s High School Musical gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt. Als ze besluiten auditie te doen voor de schoolmusical, komen vriendschappen op scherp te staan. Blijven ze trouw aan hun eigen club, of jagen ze hun dromen na?

Oorspronkelijk stonden de voorstellingen van High School Musical jr. gepland op zaterdag 21 en zondag 22 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Minder dan twee weken voor aanvang van de première werden de voorstellingen noodgedwongen geannuleerd vanwege de ingevoerde coronamaatregelen.

De producenten zijn heel blij dat de musical nu alsnog kan worden gespeeld. Er staan vooralsnog drie voorstellingen gepland, op 12, 19 en 26 juli. De kaartverkoop is vrijdag van start gegaan.

Door: Nationale Onderwijsgids