Examenklassen maken kans op coronaproof examengala van 3FM

Omdat middelbare scholieren dit jaar vanwege de coronacrisis geen eindexamen hebben kunnen doen, wil 3FM-dj Sander Hoogendoorn ze alsnog de ervaring bieden van het afstuderen, compleet met feest en al. Eén klas maakt kans op zo'n speciale eindexamenervaring, maakte BNNVARA vrijdag bekend.

"Ik vind het best lullig dat een hele generatie leerlingen dit jaar de eindexamenervaring mist: volle gymzalen, blikjes stinkende energydrink en onder begeleiding naar het toilet. En natuurlijk het eindexamengala! Van mijn eigen examenfeest herinner ik me de limousines, bordeauxrode jurken en de jongens in een te groot pak van papa. Zo'n eindexamenervaring gun ik iedereen", aldus Sander.

Op vrijdag 22 mei geeft de 3FM-dj daarom aan één eindexamenklas een coronaproof examengala cadeau. Sander draait dan de beste plaatjes en rapper Donnie komt als special guest optreden en de examenspeech geven. Sander: "Ik kan niet wachten om vrijdag met Donnie en de winnende klas, in hun mooiste outfits, te proosten op hun diploma!"

Eindexamenleerlingen kunnen hun klas opgeven via 3FM.nl/gala.

Door: ANP