Logo_vakschool

Dinsdag 19 november brengt de Hubertus & Berkhoff een speciaal bezoek aan VUmc Kinderstad. De afgelopen weken heeft de culinaire vakschool (vmbo) voor het 3e jaar op rij een Sinterklaasactie georganiseerd. Speciaal voor kinderen die tijdens de feestdagen noodgedwongen in het ziekenhuis moeten verblijven, werden cadeautjes ingezameld. Vorig jaar leverde deze actie ruim 400 presentjes op. Dit meldt Voortgezet Onderwijs Amsterdam.

Leerlingen, medewerkers en gasten van het lesrestaurant ‘Délicieux’ van de Hubertus & Berkhoff gaven gehoor aan de oproep om cadeautjes te doneren. Samen met enkele leerlingen en collega’s worden de cadeaus dinsdag 19 november 2019 aan de stadhouder van Kinderstad overhandigen.
 
Hubertus & Berkhoff is een vmbo-school voor de basis- & kaderberoepsgerichte en gemengde leerweg, met de richtingen Horeca, Brood & Banket en Recreatie. De school maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel: VOvA). Het VOvA is een scholengroep met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de hele stad en telt in totaal zo’n 3.250 leerlingen. 
 
Meer informatie over Kinderstad is hier te lezen.
 
Door: Nationale Onderwijsgids