Normal_animated_banner_workshop_vo

Hoe goed gaat het met het uitleggen van Engelse Grammatica regels op het VO & MBO? Dat is het onderwerp van de workshop voor Engelse docenten, welke binnenkort wordt aangeboden door het BSN Language Centre in Den Haag. Werk jij met leerlingen uit het VO of MBO in de leeftijdscategorie 12 tot 18 jaar, dan leer je in deze eendaagse workshop alles over begrip, vorm en uitspraak in het Engels. Dit stimuleert het juist aanleren van de Engelse taal aan leerlingen. 

In de eendaagse workshop Engelse taal krijg je tips voor het aanleren van nieuwe, grammaticale structuren en vocabulaire voor jouw leerlingen. Je leert begrip, vorm en uitspraak vanuit het Engels te analyseren zodat leerlingen op een juiste manier de taal leren. Bovendien weet je waarom dit belangrijk is voor effectief taalonderwijs. Je leert het Engels in context aan te bieden en deze context te gebruiken om uitleg van grammatica regels te vermijden. Tijdens deze workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af. Deelnemers worden aangemoedigd om eigen lesmateriaal en boeken mee te brengen. Het is daarmee mogelijk de uitgangspunten en technieken toe te passen. En natuurlijk wissel je kennis en ervaringen uit met je medecursisten.  

Workshop voor docenten Engels: het programma 

In de ochtend bespreken we het situationeel toepassen en bespreken van grammaticale structuren. Hoe kun je bijvoorbeeld begrip bij leerlingen checken zonder te vragen ‘do you understand?’. Je leert tegelijk leerlingen te helpen met de Engelse uitspraak. 

In het middagprogramma ligt de nadruk op het aanleren van vocabulaire, maar de uitgangspunten zijn hetzelfde. Jij leert toe te passen wat je geleerd hebt met de ondersteuning en feedback van elkaar en de trainer.   

De docenten

De workshops van het BSN Language Centre zijn ontworpen door Cambridge gekwalificeerde en ervaren trainers. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het aanleren van Engels aan anderstaligen. 

De workshops zijn speciaal ontwikkeld voor docenten Engels in Nederland. De docenten van de BSN Language Centre kennen en begrijpen de uitdagingen die jij hebt in jouw lessen. Zij kunnen jou helpen!  

Bekijk hier de video over de workshop voor docenten Engels bij het Language Centre Den Haag

Workshop docenten Engels: waar en wanneer?

Woensdag 27 November | 9.30 – 17.30
BSN Language Centre | Lange Houtstraat 26 | 2511 CW Den Haag 

De workshop kost 85 euro voor de hele dag.  

Aanmelden?  

Volg dan deze link. Geef in het kort aan welke methode je volgt en waar je momenteel lesgeeft. Geef een stimulans aan de manier waarop jij leerlingen verder helpt in de Engelse taal.