Normal_vrouw_werk_student_personeel343

Op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september vindt in het Beursgebouw Eindhoven de Onderwijsbeurs Zuid plaats. Hier zijn veel opleidingen op mbo-, hbo- en universitair niveau te vinden, naast (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Dit meldt Onderwijsbeurs Zuid.

Onderwijsbeurs Zuid biedt het grootste overzicht van studiemogelijkheden op mbo, hbo en wo niveau en helpt daarmee jongeren bij het maken van een studiekeuze. Naast de mogelijkheden in Nederland biedt de beurs ook informatie over stage en studeren in het buitenland.
 
Op de beurs zijn een aantal themapleinen, zoals het Techniekplein of het Internationaal Plein. Daarnaast is er een uitgebreid programma aan studiekeuze-sessies, bijvoorbeeld over het ontdekken van je sterke punten en de bijdrage van ouders aan het studiekeuzeproces van hun kind. Ook vertellen (oud)-studenten van verschillende universiteiten, hogescholen en mbo's in sessies van 30 minuten wat studeren binnen een interessegebied nu precies inhoudt.
 
Op vrijdag 27 september is de beurs geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 28 september van 09.00 uur tot 16.00 uur. De beurs is na registratie gratis te bezoeken. Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar www.onderwijsbeurszuid.nl.
 
Door: Nationale Onderwijsgids