Normal_normal_politie__auto

De 25-jarige verdachte in de zaak-Humeyra die vorige week op vrije voeten werd gesteld, moet terug de cel in. Het OM ging met succes in beroep tegen de vrijlating van de man. De verdachte heeft echter geen vast adres en is sinds zijn vrijlating spoorloos. Dit meldt het AD.

Humeyra werd 18 december doodgeschoten in de fietsenstalling van haar school in Rotterdam-West. De politie pakte kort daarna hoofdverdachte Bekir E. (31) in de buurt van de school op. Op 20 december hield de politie een tweede verdachte aan, maar moest de man vrijlaten op last van de rechter-commissaris. Zijn voorarrest is nu echter met twee weken verlengd.
 
Vorige week heeft de politie ook een 31-jarige Rotterdammer opgepakt. Hij is de derde persoon die in verband met de zaak is aangehouden. Waarschijnlijk zaten hij en de 25-jarige verdachte in de auto waarmee hoofdverdachte Bekir E. naar de school van het meisje was gekomen. De 31-jarige Rotterdammer is vrijgelaten maar blijft verdachte in de zaak. Naar de 25-jarige man wordt nu gezocht. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids