Normal_film__camera

In Emmen en Borger-Odoorn worden deze en volgende weken opnames gemaakt voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Brugklas, de tijd van m’n leven’.  AVRO/TROS heeft opdracht gegeven om van de tv-serie, die vooral bij jongeren in de leeftijd van 10-14 jaar populair is, ook een bioscoopfilm te maken. De film draait vanaf februari 2019 in de Nederlandse bioscopen. De première van de bioscoopfilm is gepland in het ATLAS Theater in Emmen. Dit meldt Provincie Drenthe.

In de film gaat een brugklas op schoolkamp naar Drenthe. Hoe het avontuur wordt beleefd blijft nog geheim tot de première in februari 2019. De kijkers die de serie Brugklas kennen zullen vast en zeker de hoofdrolspelers herkennen. Sterre van Woudenberg in de rol van Nola. Julian Moon Snijder in de rol van Boy. En daarnaast nog Stefania Liberakakis en Vincent Visser in de rollen Fenna en Jesse.
 
'Brugklas, de tijd van m’n leven' wordt geproduceerd door Tuvalu Media (producent van onder andere Maestro en Ali B op Volle Toeren). De productiemaatschappij realiseert hiermee haar eerste speelfilm. De regie is in handen van Raymond Grimbergen en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’ en ‘First Kiss’ welke nu in productie is). ‘Brugklas, de tijd van m’n leven’ is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids