Normal_rugzak

Ondanks dat het huidige schooljaar nog in volle gang is, en veel scholieren nog druk bezig zijn met het realiseren van goede rapportcijfers, staat het nieuwe schooljaar al bijna voor de deur. Wij begrijpen heel goed dat de focus nog niet op het komende schooljaar ligt, maar toch willen we je in dit artikel graag informeren over hoe een scholier goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat.

We behandelen in dit artikel een vijftal items/zaken waar je als scholier profijt van hebt gedurende de schooldag.

1) Zorg voor een goede nachtrust 

Een goede nachtrust is essentieel voor een productieve schooldag. Om uitgerust voor de dag te komen heb je een minimaal aantal uren slaap nodig. Dit is afhankelijk van je leeftijd. Zet ’s ochtends de wekker op tijd zodat je nog voldoende ruimte hebt om je klaar te maken. 

2) Begin de dag met een stevig ontbijt 

Heb je lekker geslapen? Sommige scholieren kiezen ervoor om eerst te douchen, terwijl anderen liever eerst ontbijten. Een stevig ontbijt is belangrijk om de dag vol energie te beginnen. 

3) Op weg met een betrouwbare fiets 

Een groot deel van de scholieren gaat per fiets naar school toe. Voor een relatief laag bedrag heb je echter al een prima en degelijke fiets met goede versnellingen en een fijn zitcomfort die lekker fietst. Kies daarom een goede betrouwbare basic fiets zodat je onderweg niet onverwachts voor technische mankementen komt te staan.

4) Gebruik een hippe en stevige boekentas 

Gelukkig zijn er ook schooltassen die hip en stevig zijn, zodat je al die schoolboeken makkelijk kunt dragen. De Eastpak rugzak is er in vele modellen en afmetingen waaronder de bekende Padded Pak r. Een stevige boekentas zorgt ervoor dat je je boeken veilig vervoert en dat je er ook nog eens hip bij loopt. 

5) Leuke accessories om je tas mee te vullen 

Naast een hippe boekentas wil je natuurlijk ook leuke accessoires hebben. Denk hierbij aan een agenda, kaftpapier of etui. Deze items vertellen iets over jou. Ben je fan van een popgroep, sportvereniging, tv programma of bekende artiest? Dan is er ongetwijfeld veel merchandise van te vinden.

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een duidelijk beeld hoe je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat. We wensen je veel succes tijdens het huidige schooljaar en een fijne vakantie. 

(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met scholierenshop.nl)