Logo_the_next_student_congres_2017

Op dinsdag 14 en woensdag 15 november is het weer zover. Het congres The (Next) Student opent twee dagen lang de deuren voor iedereen die meer wil weten over communicatie met de (toekomstige) student. Wil jij bij dit congres zijn in de Jaarbeurs in Utrecht? Wij mogen 10 procent korting geven aan iedereen die zich via deze link aanmeldt. 

Dit jaar staat het belang van de juiste studiekeuze centraal. Maar hoe maakt een aankomende student deze keuze? Door goede communicatie vanuit de onderwijsinstelling. En dat is waar het congres The (Next) student over gaat. Wat kun je gedurende de twee congresdagen verwachten?

Themadag 1 The (Next) student

Op dag één wordt gesproken over de invloed van en communicatie met ouders, het inzetten van (eventueel online) kanalen die the next student bereiken en je verkrijgt inzicht in het keuzemotief en keuzegedrag van de toekomstige student. Bovendien is het voor onderwijsinstellingen van belang om te werken aan de juiste voorlichting. Hoe benader je de voltijd- en deeltijdstudent?

Benieuwd naar wat de the next student hier zelf van vindt? Zij komen vandaag ook aan het woord.

Bekijk het programma van dag 1

Themadag 2 The (Next) Student 

Op  themadag twee kom je als bezoeker meer te weten over studiesucces, de relatie met de student en het verbeteren van de communicatie met de student. Wat doe je met langstudeerders en achterblijvers? De begeleiding van deze studenten komt ook aan bod. Op beide dagen wordt overigens voor koffie, thee en lunch gezorgd!

Bekijk het programma van dag 2

Voor wie? 

The (Next) Student is met name interessant voor marketing- en communicatieprofessionals, docenten, decanen en opleidingsmanagers werkzaam in het voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo. De diverse inspirerende onderwerpen en keynote sprekers, waaronder Polle de Maagt en Jelle Jolles, maken dat deze twee dagen ook zeer waardevol kunnen zijn voor diverse andere functies in het onderwijs. De vorie editie was volledig uitverkocht, dus wacht niet te lang met bestellen van de kaartjes mét korting!

Bestel je kaarten nu met korting

Je betaalt 899 euro voor twee dagen en 499 euro voor één dag. Via deze link ontvang je 10 procent korting op de dag van jouw keuze. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids