Interactieve tour door de Tweede Kamer met Schooltv

Schooltv.nl komt met een nieuwe interactieve tour rondom de verkiezingen. Hierin worden leerlingen meegenomen door de Tweede Kamer en langs alle partijen die daar zijn vertegenwoordigd. Deze interactieve tour is speciaal voor het digibord in de klas en staat op schooltv.nl. Dit meldt NTR.

Tijdens de interactieve tour krijgen de leerlingen meer informatie over de Tweede Kamer en de partijen die er zijn vertegenwoordigd. Schooltv.nl biedt sinds het begin van dit jaar al interactieve videotours. Zo kan een klas bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Het Rijksmuseum of een reis maken door het zonnestelsel en het menselijk lichaam ontdekken. 

Met meer dan 10 duizend educatieve video’s zorgt schooltv.nl voor verrijking van de lessen op school, voor zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. Op schooltv.nl zijn korte video’s te vinden aangevuld met bekende titels van NTR-jeugdprogramma’s. Deze video’s zijn didactisch verantwoord en gericht op de leeftijd en het niveau van leerlingen. Ook kunnen docenten op Schooltv.nl een eigen profiel aanmaken en zo een eigen afspeellijst maken en delen met collega’s. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids