Normal_ew-100414-vo-210jpg

Noordhoff Uitgevers en Samsung lanceren op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling een totaaloplossing voor digitaal leren in het voortgezet onderwijs. De educatieve uitgeverij en de wereldwijde marktleider in elektronica willen via een strategische samenwerking digitaal leren naar een hoger plan tillen. 

Recent maakten beide partijen hun strategische samenwerking bekend. Het resultaat is een integratie van digitaal lesmateriaal van Noordhoff en de technische oplossingen van Samsung, zoals tablets, interactieve schoolborden en informatieschermen. Het totaalpakket kan volledig worden afgestemd op de behoefte van de school.

Tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling presenteren Noordhoff Uitgevers en Samsung het gezamenlijke aanbod voor het eerst aan het onderwijs. Directies en schoolmanagers, maar zeker ook geïnteresseerde docenten en ICT-coördinatoren, zijn van harte welkom op de stand van Noordhoff Uitgevers (hal 9-09D073) voor een gesprek waarin samen de mogelijkheden kunnen worden verkend. De daar aanwezige proefopstelling van de 'Classroom of de Future' werpt alvast een blik vooruit.

De samenwerking tussen Noordhoff en Samsung is inmiddels van start gegaan met drie pilotscholen in het voortgezet onderwijs. Op deze scholen is een klaslokaal volledig uitgerust met alle benodigde oplossingen van Samsung. De pilotscholen maken als eerste in Nederland gebruik van het gecombineerd aanbod in digitaal onderwijs. Daarnaast zijn er Experience Centers met onder meer  demonstratieklassen ingericht. Er is een Experience Center in het kantoor van Noordhoff Uitgevers in Houten en er is een Experience Center bij Samsung Nederland in Delft. Bestuurders, schooldirecteuren en docenten kunnen ook hier kennismaken met de nieuwe gecombineerde oplossingen.

© Nationale Onderwijsgids