Logo_horizon_college

Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert het ROC Horizon College de workshop ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’. De workshop vindt plaats op donderdag 20 februari op het Horizon College in Alkmaar. De workshop duurt van 19.00 – 21.00 uur. Ouders kunnen deze workshop uitsluitend samen met hun kind volgen.

De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen hun zoon of dochter ondersteunen bij deze keuze. Hoe ze dat doen, leren ze in deze workshop. Ze gaan samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten zodat ze na afloop precies weten wat ouders kunnen doen en ook wat ze beter niet kunnen doen. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemers Informatie & Advies van het Horizon College. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Aanmelden
Deelname is gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of (0229) 28 71 71. Omdat er beperkt plaats is tijdens de workshops, adviseren wij ouders die geïnteresseerd zijn om zich snel aan te melden. Meer informatie over het Horizon College is te vinden via www.horizoncollege.nl.

© Nationale Onderwijsgids