Logo_edu_actief

Edu'Actief is al bijna 25 jaar dé uitgeverij voor het beroepsonderwijs. Dat geeft ons een belangrijke verantwoordelijkheid. Onze inspanningen hebben direct effect op het dagelijks leven. Daarom hebben we de afgelopen periode onze producten voor het beroepsonderwijs waar nodig geüpdatet, maar we hebben ook een aantal nieuwe leermiddelen ontwikkeld: Xact Groen, Recreatief Frontoffice en Xpress.

Xact Groen – mbo niveau 3 en 4
Xact Groen is de methode voor de exacte vakken binnen de mbo-opleidingen in de sector Groen. Het lesmateriaal, voor de exacte vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie, heeft een groen tintje. Alle theorie, opdrachten en voorbeelden sluiten aan bij het vakgebied waar de student later in gaat werken. Xact Groen is gericht op mbo niveau 3 en 4 en is deels ontwikkeld in samenwerking met AOC Terra.

Recreatief Frontoffice - mbo niveau 3
Recreatief Frontoffice is ontwikkeld voor de mbo-opleiding Frontofficemedewerker niveau 3. Het lesmateriaal is geschikt voor de uitstromen frontofficemedewerker, receptionist en informatiemedewerker. Het pakket dekt het beroepsgerichte deel van het kwalificatiedossier af. Onderwerpen als reserveringen maken, in- en uitchecken, bewaken van processen en communicatie met de markt worden behandeld.

xpress-boekenset2Xpress – vmbo (oriëntatie)
Een keuze maken voor de juiste sector kan voor vmbo-leerlingen lastig zijn. Edu'Actief helpt leerlingen bij het maken van een verantwoorde keuze door ze alvast een kijkje in de keuken te geven van de sector Horeca, Toerisme en Voeding. Met de nieuwe methode Xpress gaan vmbo-leerlingen tijdens praktijklessen aan de slag in de keuken, de bakkerij en het restaurant.

Presentatie bij u op school?
Wilt u vrijblijvend een presentatie bij u op school of een beoordelingsexemplaar ontvangen? Neem contact op met Edu'Actief.