Onderwijzers tassen

Dan hebben we het hier niet over leerlingen, maar over de leerkrachten. Want zeg nou zelf, na al die tijd online les te hebben gegeven, was niet jij maar je tas werkeloos. Daarom hier aandacht voor de tas.  

De tas die je dagelijks met je meedraagt naar school met daarin het huiswerk van je leerlingen, je aantekeningen, lunch, flesje water en wat al niet meer, moet wat kunnen dragen en wat kunnen hebben. We kunnen ons voorstellen dat je ook je eigen laptop nog met je meedraagt. 
 
In alle gevallen heb je na die onzekere en behoorlijk zware coronatijd wel een nieuwe verdiend. Voor welke tas je moet kiezen, is natuurlijk aan jou. We willen je wel graag inspireren met wat informatie en bijzonder mooie, functionele en stijlvolle exemplaren.  
 

Kies een tas met een laptopvak

Als jij dagelijks je laptop met je meedraagt is een laptoptas 17 inch de meest geschikte tas voor jou. Houd je van een klassiek model of ga je liever voor eentje met een sportiever uiterlijk? In het eerste geval is er een scala aan leren tassen in bruintinten of in zwart die daaraan voldoen. In alle gevallen moet je ervoor zorgen dat er een goed laptopvak inzit van het juiste formaat en dat deze gewatteerd is of in ieder geval zo stevig dat je laptop niet kan gaan schuiven. Vaak sluit zo’n vak met een klittenbandsluiting. 
 

Draag een sportieve Cowboysbag crossbody

Heb je liever een sportief model dan bieden merken als bijvoorbeeld XD Design en Cowboysbag tassen die daaraan voldoen. De XD Design is een superveilige rugtas van snijvast materiaal. Met een minimalistisch uiterlijk en een reeks aan extra’s. Cowboysbag biedt lekkere zachte leren tassen met extra vakken voorop, die te dragen zijn als handtas, schoudertas en vaak ook crossbody. Vooral die laatste manier van dragen geeft een sportieve look net dat extra’s. 
 

Stijlvolle vintage look met tas van Plevier

Terug naar de klassieke tassen. Heb je wel eens gekeken naar de modellen van Plevier? Deze tassen zijn een klasse apart. Ze zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer en vallen op door hun eenvoudige en stijlvolle uiterlijk. Ze bevatten echter heel veel vakjes voor alle mogelijke necessities en sluiten stijlvol met een gespsluiting. Ze hebben veelal een vintage look, wat natuurlijk te danken is aan die klassieke touch. Ze zijn eigenlijk de moderne versie van de traditionele kantoortas, die ook de hoofdmeester mee naar school droeg. Als je deze nu met je meedraagt ben je helemaal up to date.