Student Verhuis Service lanceert eerste sexy verhuizerskalender van Nederland

Student Verhuis Service, een verhuisbedrijf bekend om zijn verhuisservice aangeboden door studenten, kondigt met trots de lancering aan van de eerste sexy verhuizerskalender van Nederland. Dat meldt Student Verhuis Service.

Deze unieke kalender, geïnspireerd op de populaire Australische brandweerkalenders, is niet alleen ontworpen om je (nieuwe) huis mee aan te kleden, maar ook om het harde werk en broederschap van het Student Verhuis Service-team uit te lichten.

De kalender belooft een knipoog te zijn naar de traditionele kijk op verhuizers, met een spannende twist. Verwacht verhuizers zoals je zelden ziet. De kalender combineert esthetiek met humor, terwijl deze licht schijnt op de professionaliteit en toewijding van de verhuizers die dagelijks klaarstaan voor hun klanten.

Vijftienjarig bestaan 

Waarom doet Student Verhuis Service dit nu? Het idee van een sexy verhuizerskalender leeft al jaren op hun loods. Het idee, eens geïnitieerd tijdens een van hun maandelijkse borrels, is steeds meer gaan leven. Nu het vijftienjarige bestaan nadert, werd het hoog tijd om dit idee kracht bij te zetten.

IJdele verhuizers 

“Van onze 300 verhuizers was het grootste deel direct enthousiast. Onze verhuizers werken hier vaak omdat verhuizen naast een leuke bijbaan ook een gemakkelijke manier is om fit te blijven. Bovendien zijn sommige verhuizers best ijdel en zien zij de sportschool net zo vaak als de collegezaal”, aldus Arent Westenburger van HR. 

Elke maand onthult de kalender een nieuwe, zorgvuldig samengestelde foto die de diversiteit en de kracht van het team tentoonstelt. "Het was ons doel om iets unieks te creëren dat onze waardering voor het team en ons gevoel voor broederschap weerspiegelt", zegt Raoul van Hilst, marketeer en zelf voormalig verhuizer bij Student Verhuis Service. "Deze kalender is een ode aan de harde werkers die ons bedrijf groot hebben gemaakt, met een knipoog natuurlijk.”

Gratis te reserveren 

De Verhuizers Kalender voor 2025 is gratis te reserveren via de officiële website van Student Verhuis Service. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.

Door: Nationale Onderwijsgids