Normal_afbeelding_2023-05-23_152917322

Maak kennis met oud student Olivier de Jonge, een gedreven ondernemer met een passie voor innovatie. Tijdens zijn studie International Business & Entrepreneurship startte hij zijn eigen app-ontwikkelingsbedrijf, wat hem waardevolle ervaring opleverde. Na zijn afstuderen bekleedde Olivier diverse functies bij AB InBev, waaronder Accountmanager en Credit Manager. Gedreven door zijn ambitie om weer voor zichzelf te beginnen, richtte hij Kröller Capital op. Ontdek het inspirerende verhaal van Olivier, van app-ontwikkelaar tot succesvolle ondernemer in de financiële wereld.

 

WAT ZIJN ENKELE BELANGRIJKE LESSEN DIE JE HEBT GELEERD TIJDENS JOUW CARRIÈRE EN HOE HEBBEN DEZE LESSEN JE GEHOLPEN OM SUCCESVOL TE WORDEN?

Op EuroCollege heb ik van (oud) ondernemers les gekregen, wat mij enorm heeft geïnspireerd en geloofwaardigheid heeft gegeven. Ik heb geleerd dat wanneer je hard werkt om je doelen te bereiken en deadlines stelt, je ze kan verwezenlijken. Discipline en doorzettingsvermogen zijn daarbij cruciaal. Ook is het belangrijk om een positieve mindset te hebben en ambitieus te zijn.

 

WELKE BELANGRIJKE VAARDIGHEDEN EN EIGENSCHAPPEN ZIJN VOLGENS JOU NODIG OM SUCCESVOL TE ZIJN IN JOUW VAKGEBIED?

Om succesvol te zijn in ons vakgebied is het belangrijk om ervaring op te doen in zowel Sales als Finance. Daarnaast is het essentieel om in staat te zijn om een P&L te lezen en commerciële kansen te benutten. Integer handelen met een positieve mindset is ook van groot belang.

 

WAT ZIJN JOUW ADVIEZEN VOOR JONGE MENSEN DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN EEN CARRIÈRE IN JOUW VAKGEBIED?

Ik zou jonge mensen aanraden om ervaring op te doen in Sales en Finance en om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het is belangrijk om integer te handelen en een positieve mindset te hebben. Succes komt voort uit hard werken en doorzettingsvermogen.

 

WAT ZIJN ENKELE BELANGRIJKE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN DIE JE ZIET IN JOUW VAKGEBIED EN HOE BEREID JE JEZELF VOOR OP DE TOEKOMST?

In ons vakgebied zien we te maken met een toenemende inflatie, stijgende energie kosten en meer faillissementen. Om bedrijven hiertegen te beschermen, adviseren wij hen over een goed debiteurenbeheer en kredietverzekering. Door betrokken te blijven bij actuele topics en ons aan te sluiten bij brancheverenigingen proberen we mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen.

 

KUN JE ONS VERTELLEN OVER JOUW ERVARINGEN OP EUROCOLLEGE EN HOE DEZE ERVARINGEN JOU HEBBEN GEHOLPEN OM TE KOMEN WAAR JE NU BENT?

Ik kijk altijd positief terug op mijn tijd op EuroCollege. Naast het maken van goede vrienden heb ik veel geleerd van de ondernemers die daar lesgeven. Succesverhalen zijn belangrijk om je dromen mee te vullen.

 

WAT IS JOUW ULTIEME DOEL?

Mijn ultieme carrièredoel is om de grootste Credit Broker van Nederland te worden. Op korte termijn wil ik het bedrijf laten groeien naar een omzet van een half miljoen. Om dit te bereiken, willen we snel mensen aannemen met een sterke focus op Sales en Marketing, zodat we ons kunnen positioneren als toonaangevende speler in de markt. Door ons te blijven richten op groei en innovatie, denk ik dat we ons doel kunnen bereiken en een sterke positie kunnen opbouwen in de sector.

Ook leren van de beste en de juist richting op met je carriere? bezoek dan een open dag van EuroCollege