Attractiepark Toverland en Breda University starten nieuwe samenwerking

Toverland heeft een nieuw educatief zomerprogramma gelanceerd speciaal voor studenten van de Breda University of Applied Sciences (BUAS). De studenten van BUAS krijgen de kans om relevante werkervaring op te doen in Toverland. Dat meldt Pretwerk. 

Tijdens een contractperiode van minimaal vier weken in de zomerperiode worden de studenten op alle operationele afdelingen ingezet. Elke week zijn er voor de studenten exclusieve netwerkbijeenkomsten met ervaren medewerkers van Toverland. 

Slapen in een vakantiehuis 

Onderdeel zijn van de Toverland Summer Crew is interessant voor studenten die niet uit de buurt van Toverland komen. Tegen een gereduceerd tarief blijven de studenten slapen in een vakantiehuis in de omgeving van het park. Ook ontvangen ze een leenfiets, dan kunnen de studenten binnen tien minuten in het attractiepark zijn.

Praktijkkennis 

“Praktijkkennis opdoen is erg belangrijk voor onze studenten en naast stages geven wij ze graag nog meer mogelijkheden om veel ervaring op te doen”, aldus Goof Lukken, MBA, docent Attractions and Theme Park Management (ATPM). 

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk