Universiteit Maastricht kijkt terug op geslaagde eerste online alumniweek
Inspirerende conversaties, interactieve lezingen, wereldwijde netwerkmogelijkheden... Het UM Alumni Office van de Universiteit Maastricht kijkt terug op een mooie online UM Alumniweek.
Het digitale evenement vond voor de eerste keer plaats, van 5 tot en met 11 september 2020. Deelnemers konden meer dan 40 sessies bijwonen en genieten van verhalen, lezingen, workshops, meetings, livemuziek, sportsessies, en meer. Gedurende de hele week deden er 680 alumni (verspreid over alle sessies) mee aan het online evenement. We bereikten een compleet nieuwe groep alumni-deelnemers van over de hele wereld, van Brussel tot Beiroet en van Moskou tot München. 
 
Terwijl zij de sessies bijwoonden of op sociale media lieten veel alumni weten dat zij zich verbonden voelden - en menselijke verbondenheid is misschien wel belangrijker dan ooit in de huidige coronapandemie.
 
Het volgende evenement voor UM-alumni is het Coachcafé op 13 oktober 2020. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar alumni@maastrichtuniversity.nl
 
Door: Nationale Onderwijsgids