Logo_insciencelogozwart

Van 6 tot 10 november 2019 vindt de vijfde editie van InScience, International Science Film Festival Nijmegen, plaats. Het thema dit jaar is genetische modificatie. Maak kennis met de wereld van de wetenschap en bekijk de beste wetenschapsfilms uit binnen- en buitenland. Dit meldt de KNAW.

Han Brunner

Han Brunner, hoogleraar menselijke genetica aan de Radboud Universiteit, vertelt in het programma-onderdeel Big Idea op 7 november over de analyse van menselijke DNA en wat deze kennis ons zal brengen. 
 

Heino Falcke

Heino Falcke, hoogleraar astrodeeltjesfysica en radioastronomie aan de Radboud Universiteit, neemt de deelnemer in zijn Big Idea Talk op 8 november mee in de mysteries van zwarte gaten.
 

Christoph Lüthy

Christoph Lüthy, hoogleraar geschiedenis van de filosofie aan de Radboud Universiteit, bespreekt op 9 november de film 'Around the Sun', waarin twee mensen gevangen zitten in een verwarrende tijd en ruimte.
 

Dan Jing Wu

Dan Jing Wu, biomedisch ingenieur aan de Technische Universiteit Eindhoven, vertelt naar aanleiding van de documentaire ‘Human Nature’ op 6 november over de revoluties die we kunnen verwachten in de biotechnologie.
 
Meer informatie over het programma en het bestellen van tickets vindt u op de website van InScience
 
Door: Nationale Onderwijsgids