Normal_school__kinderen__schrijven__taal

NWO start nog dit jaar een programmaronde rondom de Nationale Wetenschapsagenda. In 2018 is daarvoor 70 miljoen euro extra beschikbaar, oplopend tot 108 miljoen in 2019 en 130 miljoen vanaf 2020. Daarom is er een informatie- en netwerkbijeenkomst voor de route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs over deze komende NWA-brede call. Deze bijeenkomst is voor alle partijen op het gebied van jeugd. Dit meldt ZonMw.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de NWA-brede call waarin het is mogelijk om grote onderzoeksvoorstellen in te dienen. Ook worden de belangrijkste thema’s uit de kennisagenda Jeugd besproken. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken. 
 
De bijeenkomst is voor iedereen die geïnteresseerd is in het doen van onderzoek in het jeugdveld: van onderwijs tot jeugdzorg, van gelijke kansen tot opvoeding. Onderzoekers, maar zeker ook praktijkprofessionals die geïnteresseerd zijn in deelname aan onderzoek zijn welkom.
 
De informatiebijeenkomst vindt plaats in Utrecht van 14.30 tot en met 17.00 uur en wordt georganiseerd door NRO, NRPO-SIA, NWO-Sociale en Geesteswetenschappen en ZonMw. Vanaf half mei kunt u zich inschrijven via de NRO-website.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids