Logo_tilburg_universiteit_logo

Deze week vindt de TOP Winter Week weer plaats bij Tilburg University. Ruim 400 nieuwe internationale studenten, die in februari starten met een opleiding aan Tilburg University, zullen in deze week kennismaken met het studentenleven in Tilburg. Dit meldt Tilburg University.

Woensdag 24 januari zal volledig in het teken staan van de stad en Nederlandse cultuur. Als eerste zullen de nieuwe studenten om half twee hun fietsbekwaamheid gaan testen tijdens de Bike Experience die plaats zal vinden in De Wagenmakerij op de Spoorzone. Naast fietsen op eenwielers, tandems en mini-fietsen op een heus parcours en andere fietsgerelateerde activiteiten, zal professioneel BMX-er Patrick Smit voor veel stunts en spektakel zorgen.
 
Om half vier zullen de nieuwe internationals in groepjes te voet de stad gaan verkennen en aan de hand van een creatieve route kennismaken met Tilburg’s finest culinary hotspots. Deze TET Walk (Taste & Experience Tilburg), samengesteld door het platform ‘013 straatjes’, loodst de studenten langs veertig smaakvolle, culturele én leerzame bedrijven.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids