Annelies Versteegden nieuw lid Raad van Bestuur Koninklijke Visio

De Raad van Toezicht van Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, heeft Annelies Versteegden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur per 1 juni 2020. Samen met voorzitter Margreeth Kasper de Kroon heeft Visio dan weer een voltallige Raad van Bestuur, die doeltreffend leiding zal kunnen geven aan de vele uitdagingen en veranderingen waar Visio voor staat. Dit meldt Koninklijke Visio.

Annelies Versteegden is momenteel voorzitter van de Raad van Bestuur van Vilans, de landelijke kennisorganisatie voor de langdurende zorg. Vanuit haar ervaringen bij Vilans en in de jaren daarvoor bij PwC Consulting en als zelfstandig interim-manager heeft Annelies Versteegden veel kennis van strategie- en verandertrajecten en van de aansturing van een kennisorganisatie. Deze expertise kan zij bij Visio goed inzetten bij de verdere ontwikkeling van Visio als toekomstgerichte en wendbare organisatie.
 
De Raad van Toezicht ziet de komst van Annelies Versteegden met vertrouwen en genoegen tegemoet, en feliciteert haar van harte met haar benoeming.
 
Door: Nationale Onderwijsgids