Normal_rss_entry-179926

Ajouad El Miloudi presenteert maandagavond de extra aflevering van Dream School. Het wordt een live-uitzending waarin Ajouad leerlingen interviewt over hoe het is om mee te doen aan het tv-programma.

NTR heeft naar aanleiding van alle commotie rondom het gebrek van nazorg van leerlingen die hebben meegedaan aan Dream School, besloten om een elfde aflevering te maken met (oud-)leerlingen. In het programma krijgen schoolverlaters een nieuwe kans en werken op 'school' drie weken intensief aan een terugkeer in de maatschappij. Sommige leerlingen hadden na afloop van het programma klachten over het tekortschieten van begeleiding in het natraject.

Een groot aantal leerlingen van seizoenen 1, 2 en 3 zal aanwezig zijn in de extra aflevering. Volgens een woordvoerder van NTR is de aflevering op verzoek van de leerlingen. "De leerlingen wilden graag in een extra uitzending laten zien en vertellen hoe het nu met ze gaat en die kans bieden we ze nu."

In de elfde aflevering is ook het slotfestival van Dream School 3 te zien, gecombineerd met items over de stappen die de leerlingen van het derde seizoen aan het maken zijn. Deze items zijn een aantal maanden na de afgelopen schoolperiode opgenomen. De uitzending is op maandag 29 april om 21.55 uur te zien op NPO 3.

Door: ANP