Normal_schoolplein_spelen

De directeur van de J.H. Donnerschool van de overleden Romy heeft verslagen gereageerd op het nieuws dat de veertienjarige verdachten een medeleerling was van het meisje. “Opnieuw 'een van ons', dus'', schrijft hij in een verklaring op de website van de school. Dit meldt Algemeen Dagblad.

Directeur Hofman benoemt dat de verslagenheid door het plotselinge overlijden van Romy nu een nieuwe lading heeft gekregen. Er leven veel vragen onder ouders, familie en vrienden van Romy, waarop misschien nooit een antwoord zal worden verkregen. 
 
Het Openbaar Ministerie meldde dat de veertienjarige jongen die is opgepakt in verband met de dood van Romy ervan wordt verdacht dat hij het meisje seksueel heeft misbruikt en om het leven heeft gebracht. De tieners kenden elkaar van school. De jongen uit Ede wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze zal dan beslissen of de jongen vast moet blijven. De politie is nog druk bezig met het onderzoek. 
 
De J.H. Donnerschool biedt onderwijs aan leerlingen met gedragsproblemen die (tijdelijk) niet meer naar een reguliere school kunnen.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids