Normal_man_vrouw_werk_baan_emancipatie346

Binnenkort vindt er in het bestuur van het landelijk werkverband speciaal basisonderwijs een wisseling van de wacht plaats. Secretaris en algemeen bestuurslid Loe Reinders (secretaris en algemeen bestuurslid) en penningmeester en dagelijks bestuurslid Freek ten Klooster treden af. Twee aspirant bestuursleden zullen toetreden. Dit meldt SBOwerkverband.

Loe Reinders treedt per 30 november 2016 af na twee termijnen van drie jaar. Freek ten Klooster heeft ontheffing gevraagd en toegekend gekregen voor zijn werkzaamheden. Hij verlaat het sbo en wordt per 1 augustus 2016 bestuurder in Harderwijk. Na de zomer neemt Hinderijke Willemse (lid AB) zitting in het dagelijks bestuur en wordt verder ingewerkt voor deze taak.
 
Na de zomer zullen Marjolijn Twilt (directeur SBO de Branding in Spijkenisse) en Hans Klaassen (directeur SBO de Kans in Amsterdam) in het bestuur zitting nemen als aspirant-bestuursleden. Tijdens de genoemde algemene ledenvergadering in november worden zij officieel voorgedragen aan de leden en bekrachtigd door de leden. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids