Studenten Geneeskunde hechten veel waarde aan Compendium Geneeskunde

Compendium Geneeskunde beleeft een nieuwe ontwikkeling. De boekenreeks, die de studiestof overzichtelijk maakt, is opgenomen op de verplichte boekenlijst van zes van de acht Nederlandse studies Geneeskunde. Dit meldt Mediacontent.nu

Voor initiatiefnemers Romée Snijders en Veerle Smit is dit een bevestiging dat zij met Compendium toegevoegde waarde leveren aan studenten. Veel geneeskundestudenten hebben namelijk belangstelling voor Compendium Geneeskunde. Dit blijkt uit de groeiende verkoopcijfers die de uitgeverij afgelopen jaren heeft behaald. De belangstelling is te verklaren door het feit dat deze boekenreeks de studiestof overzichtelijk maakt. Dat Compendium nu is opgenomen op de verplichte boekenlijst van zes studies Geneeskunde, bevestigt de interesse voor en de toegevoegde waarde van de boeken voor studenten.

Verplicht gesteld door aantal studies Geneeskunde

De boekenreeks Compendium Geneeskunde is verplicht gesteld door de studies Geneeskunde in
Nijmegen (MVFN), Maastricht (Pulse), Leiden (MFLS), Amsterdam (MFVU), Groningen (Panacea) en Rotterdam (MFVR/ReMeDi). In Utrecht wordt de reeks verkocht in de fysieke boekhandel.

Door: Nationale Onderwijsgids
Beeld: Mediacontent.nu