Logo_logo_nro

Werk jij in het onderwijs en heb je wetenschappelijke kennis succesvol toegepast in je eigen school of klas? Of ben je wetenschapper en zijn jouw onderzoeksresultaten vertaald naar een nuttig product of activiteit voor de dagelijkse onderwijspraktijk? Zoek jij steeds de samenwerking met anderen om onderwijs met onderzoek te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de NRO-verbindingsprijzen 2019 en maak kans op een promotiefilm van jouw initiatief én een geldbedrag van 2000 euro. Aanmelden is mogelijk tot maandag 8 juli. Dit meldt NRO.

De NRO-verbindingsprijzen zijn een initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek in samenwerking met de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR), PO-Raad, VO-raad en MBO Raad. Met de twee verbindingsprijzen voor leraren en onderzoekers worden onderwijsprofessionals en wetenschappers in het zonnetje gezet die door toepassing van wetenschappelijke kennis in de dagelijkse lespraktijk het onderwijs in Nederland verbeteren en vernieuwen. 
 
Begin september worden uit elke categorie drie kanshebbers bekendgemaakt. Zij krijgen allemaal een promotiefilm over hun eigen project. Tijdens het NRO-congres op 30 oktober 2019 maakt de jury de twee winnaars bekend. Zij ontvangen bovenop de promotiefilm een geldbedrag van 2000 euro.
 
Meer informatie is te vinden via www.nro.nl/prijs/
 
Door: Nationale Onderwijsgids