Unieke meestertour voor horecastudenten tijdens Week van de Horeca

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) biedt studenten en leerlingen van een horecaopleiding de unieke kans om mee te gaan op een exclusieve SVH Meestertour op donderdag 22 september tijdens de Week van de Horeca. Dat meldt De Restaurant Krant. 

Ricardo Eshuis, directeur van SVH: “Als je ziet met hoeveel passie, positiviteit en bevlogenheid SVH Meesters over hun vak praten, dan weet je dat het enorm waardevol is wanneer zij dit overdragen op de nieuwe generatie horecastudenten. Daarom organiseren we dit jaar een SVH Meestertour speciaal voor horecastudenten en laten we studenten en leerlingen graag kennismaken met de Nederlandse gastronomie.”

Sterrenzaak 

Volgens initiatiefnemer van de Week van de Horeca, Lennart Maas, is het enorm belangrijk om jongeren meer kennis te laten maken met dit hoogste segment binnen de horeca. “Als horecastudent spendeer je een groot gedeelte van je tijd op de opleiding of in je stagebedrijf. De kans krijgen om bij een sterrenzaak ontvangen te worden door SVH Meesters is uniek en heeft heel veel impact. Met deze SVH Meestertour willen we dan ook bijdragen aan het enthousiasmeren van jongeren voor het vervolgen van hun loopbaan in de horeca.”

Social challenge 

Meer informatie over de SVH Meestertour is te vinden op deze website. Studenten en leerlingen kunnen tot en met dinsdag 20 september deelnemen aan de social challenge om kans te maken op twee plekken in de tour. 

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk