samenwerking ADO Den Haag en ROC Mondriaan voortgezet

Al sinds 2012 werken ROC Mondriaan en ADO Den Haag samen en zijn ze ’partners in opleiden en ondernemen’. Zondag werd opnieuw een overeenkomst van twee jaar getekend. ADO Den Haag ziet het bieden van goede stageplaatsen als een belangrijke en maatschappelijk verantwoorde opdracht en ROC Mondriaan beschouwt het Cars Jeans Stadion als een uitstekende en zeer welkome leeromgeving voor studenten van allerlei opleidingen. Dit meldt ROC Mondriaan.

Bij iedere thuiswedstrijd van ADO Den Haag zijn er ongeveer 125 studenten van ROC Mondriaan actief. Zo worden studenten Beveiliger van de School voor Orde en Veiligheid als servicemedewerker/ toezichthouder ingezet bij het parkeren, de toegangsverlening en toezicht. 
 
Studenten van de International Hotel & Management School doen ook praktijkervaring op in het Cars Jeans Stadion. In de rust en na de wedstrijd worden gasten in de businesslounges voorzien van een hapje en een drankje. Buiten de wedstrijden worden studenten ingezet voor facilitair gerichte werkzaamheden. 
 
Van de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen lopen studenten stage binnen de Jeugdopleiding van ADO Den Haag. 
 
Studenten van de School voor Toerisme en Recreatie spelen een rol in de hospitality en ontvangen de gasten bij aanvang van de wedstrijd en het verder geleiden in het stadion naar de stijlvolle 'Ernst Happel Lounge’ en de 'Senaatskamer'. Alle studenten worden zo vakkundig opgeleid en leveren op deze manier een professionele bijdrage aan de organisatie van ADO Den Haag.
 
Door: Nationale Onderwijsgids
Afbeelding: ‘ADO Den Haag/Laurens Lindhout’