7 november 2013 om 11:46
< 1 min lezen

Studenten maken menu met Twentse chef-koks

ALMELO - Chef-koks en patrons van een viertal bekende horecabedrijven in Twente gaan samenwerken met studenten van de Cas Spijkers Academie Twente. Daarover bericht de website van ROC van Twente, waarvan de academie een onderdeel is.

Samen met de ervaren horecamensen gaan de mbo-studenten een topmenu samenstellen. Gasten zijn op de volgende dagen welkom bij de horecabedrijven om zich te laten verrassen door het menu:

  • 2 december: Hotel de Wiemsel, Restaurant de Wanne (Ootmarsum)
  • 21 januari: Restaurant Dorset (Borne)
  • 11 maart: Restaurant de Stenen Tafel (Borculo)

Afgelopen maandag konden zij dat al doen bij Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van mbo
    • MBO

    Mbo-instellingen bieden massaal drone-opleidingen aan

    Vandaag om 11:41
    • MBO

    Scholieren die tijdens coronacrisis hulp kregen, kwamen later vaker in de problemen

    Vandaag om 09:08

Aankomende evenementen

07 Jan
Informatieavond (ouders) Van Lodenstein College
  • Gelderland
08 Jan
Open dag voor de leerlingen (komst met de basisscholen) Van Lodenstein College
  • Gelderland
09 Jan
Open avond en open dag Katholieke Scholengroep Etten-Leur
  • Noord-Brabant