Actrice Sallie Harmsen te zien in verfilming van bestseller 'Oei, ik groei'

Netflix is gestart met de opnames van Oei, ik groei, de verfilming van de gelijknamige bestseller over de ontwikkeling van kinderen. Hoofdrollen in de film zijn voor onder anderen Sallie Harmsen, Soy Kroon, Iliass Ojja en Yolanthe Cabau. Eerder werd ook gecommuniceerd dat Thijs Römer mee zou doen, maar die staat niet meer op het lijstje.

De film gaat over drie stellen die worstelen met het ouderschap. Harmsen is te zien als de jonge advocate Anne die na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat, maar de combinatie van werk en ouderschap nogal een uitdaging vindt. Ze sluit zich aan bij een supportclub voor moeders die wordt gerund door Kim (Katja Schuurman). Zij is op haar beurt getrouwd met Roos (Sarah Chronis), met wie zij via een donor (Louis Talpe) kinderen heeft.

Appie Boudellah 

Andere rollen in de film zijn voor Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom. Oei, ik groei wordt geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest. Boudellah schreef ook het script, samen met Maikel Nijnuis en Mustapha Boudellah. De film is geproduceerd door AM Pictures en wordt volgend jaar op Netflix verwacht.

Door: ANP