Website over goedkope luiers genomineerd voor 'Website van het Jaar'

De ‘Website van het Jaar’ is dé publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Luieraanbiedingen.nl is dit jaar één van de kanshebbers op deze prijs. Deze website is genomineerd in de categorie ‘Voordeel’, voorbehouden aan veilingwebsites, websites met (dag)deals en websites met of over kortingen. De ‘Website van het Jaar’ verkiezing wordt georganiseerd door Multiscope, specialist in online marktonderzoek en Emerce, een multichannelplatform over business en marketing. Dat meldt We Compare B.V.

Luieraanbiedingen.nl is bepaald geen nieuwkomer. Al vele jaren laat de website zien waar luiers, luierbroekjes en zwemluiers het voordeligst zijn. “We zijn echt heel blij met onze nominatie en voelen ons vereerd,” laat Robbert Kamphuis weten. Als één van de oprichters staat hij aan de basis van het succes van deze website. “Deze nominatie voelt als een beloning voor al het werk dat we in luieraanbiedingen.nl hebben gestoken. Een stukje waardering, waarbij ik me heel goed realiseer dat we dit succes nooit bereikt zouden hebben, zonder die vele duizenden bezoekers die dagelijks onze website bezoeken.”

Te veel betalen 

“Naast een beloning is deze nominatie voor ons ook een motivatie om nog een tandje bij te zetten,” vult Matthias ’t Jong , medeoprichter van luieraanbiedingen.nl, aan. “We willen dit platform nóg beter maken, nóg gebruiksvriendelijker om zo nóg meer mensen te bereiken. Want niemand wil toch te veel betalen voor luiers? Zeker niet in dure tijden als deze.”

Meeste stemmen 

Ook dit jaar weer bepaalt het publiek de winnaars van de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. Winnaar is de website die de meeste stemmen weet te verzamelen tijdens de stemperiode. Stemmen kunnen via deze link worden uitgebracht worden van maandag 5 september tot en met vrijdag 21 oktober. “Nu we de nominatie te pakken hebben, willen we natuurlijk vol voor de titel gaan,” roepen Kamphuis en ’t Jong vol enthousiasme in koor. Of luieraanbiedingen.nl zich ‘Website van het Jaar 2022’ mag noemen, wordt duidelijk tijdens de gala-avond die de organisatie van de verkiezing traditioneel organiseert aan het einde van de stemperiode.

Door: Nationale Onderwijsgids