Christelijk-reformatorische kinderopvang bij 21 vestigingen in Nederland

Kinderopvangorganisatie Kibeo krijgt een nieuwe naam, namelijk: Elorah. Onder deze naam gaan 21 vestigingen in Nederland christelijk-reformatorische kinderopvang aanbieden voor geïnteresseerde ouders. De vraag hiernaar blijkt namelijk groot. Dit meldt Kinderopvang Totaal.

De verwachting is dat Elorah dit jaar nog gaat groeien naar dertig vestigingen in heel Nederland. Volgens Arco Grisnigt, de directeur van de organisatie, is de vraag naar deze ‘bijzondere kinderopvang’ groot. Binnenkort verschijnt er een uitgebreid interview met Grisnigt over Elorah.

Reformatorische identiteit

Momenteel werken er al twintig bestaande vestigingen van Kibeo vanuit de ‘reformatorische identiteit’. Zij vormen samen de nieuwe label Elorah. De label gaat peutergroepen voor kinderen van twee tot vier jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschool en dagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar aanbieden.

Met de ‘reformatorische identiteit’ wordt overigens bedoeld dat de peutergroepen en opvang aansluiten bij de Bijbelse normen en waarden, de identiteit van de basisschool én de herkenbare gewoontes van thuis.

Door: Nationale Onderwijsgids / Eline Boer