Logo_logo_brood_en_spelen

Op 1 september gaan de twaalf buitenschoolse opvang (bso) locaties van IJsterk officieel verder onder de vlag van kinderopvangorganisatie Brood & Spelen. Een feestelijke dag die op elke locatie gevierd wordt met een activiteit voor de kinderen.

De volgende buitenschoolse opvanglocaties gaan verder onder de vlag van Brood & Spelen kinderopvang: De Kraai, Camelot, De Boomsspijker, Theo Thijssen, Jan Ligthart, De Piramide, Boven de Linden, Plancius, Westerdok, De Plantanen, De Plantanen 101 en de Waterval.

Brood & Spelen heeft de ambitie om haar activiteiten verder uit te breiden als het gaat om kinderopvang in Nederland. Door de persoonlijke aanpak in combinatie met een actief en eigentijds activiteitenprogramma afgestemd op de verschillende leeftijden wil de organisatie onderscheidend zijn in de kinderopvangmarkt. Brood & Spelen werkt met vaste gezichten op de groep en roulerende specialismen, zoals bijvoorbeeld een sportleraar, een dansdocent of een kunstenaar. Brood & Spelen heeft 4 kinderdagverblijven, 42 locaties voor buitenschoolse opvang en is actief op 60 scholen met tussenschoolse opvang.

© Nationale Onderwijsgids