Michael Pilarczyk schrijft boek voor jongeren over mentale gezondheid

Veel jongeren hebben te maken met mentale problemen en vele vragen hoe zij invulling moeten geven aan hun toekomst. Om die jonge mensen richting en perspectief te geven, schrijft Michael Pilarczyk momenteel zijn nieuwe boek Design Your Own Life. Een praktisch handboek voor middelbare scholieren en studenten. Dat meldt Invictus Publishing. 

“In de afgelopen twee jaar ontving ik steeds meer reacties en vragen van jonge lezers vanaf 15 jaar. Dat zette mij aan het denken en daardoor heb ik besloten een speciale jongerenversie te schrijven van mijn boek Master your Mindset, voor de doelgroep tussen 15 en 27 jaar. Een boek dat je op weg kan helpen als je nog aan het begin van je leven staat. Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen ik 18 jaar was.”

Input leveren voor het boek 

Pilarczyk roept jongeren op om input te geven voor de inhoud van zijn nieuwe boek. Waar zit je mee? Waarmee kan ik je helpen? Waar zou je meer over willen weten? Iedereen tussen 15 en 27 jaar mag input leveren via zijn website michaelpilarczyk.nl/nieuwboek. Wanneer het nieuwe boek in het najaar verschijnt, zullen 1000 jongeren die hebben gereageerd worden beloond met een gratis exemplaar van Design Your Own Life.

Praktische tips en oefeningen 

Het boek zal praktische tips en oefeningen bevatten om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het omgaan met stress en het stellen van doelen. Het is een geweldige manier om jonge mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een zinvol en succesvol leven te leiden.

Stress over de toekomst 

Volgens recent onderzoek van het RIVM ervaart 47 procent van de jongeren stress en heeft 33 procent last van mentale problemen. Meer dan de helft van de jongeren maakt zich zorgen over hun toekomst. Pilarczyk wil een helpende hand bieden op basis van zijn persoonlijke ervaringen en zijn ervaring met tienduizenden mensen die hebben deelgenomen aan zijn programma’s voor zelfontwikkeling.

Door: Nationale Onderwijsgids