Normal_educatiewerkplek

Wil je in een ochtend op de hoogte zijn over het optimaliseren, beveiligen én kosten besparen met nieuwe technologie? Schijf je dan in voor het Seminar: De moderne educatie werkplek.

Onderwijsinstellingen kennen een aantal specifieke uitdagingen op IT gebied. Verschillende typen gebruikers verwachten andere faciliteiten en vergen een andere security aanpak. Denk aan studenten met een eigen device, docenten die op verschillende plekken werken en kantoormedewerkers met een vastere werkplek.

Daarbij komt het brede pakket aan toepassingen dat voor deze verschillende gebruikers ontsloten moet worden. Van verouderde legacy applicaties tot moderne SaaS oplossingen. Hoe richt je als onderwijsinstelling je IT infrastructuur zo in dat iedere gebruiker optimaal wordt ondersteund en beveiligd met een moderne werkplek? Met een vereenvoudigde beheeromgeving en tegen lagere kosten? Een aantal nieuwe technologieën maken het mogelijk.

In deze kennissessie op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Aan bod komen daarbij onder meer:

  • Hoe Remote Desktop Modern Infra (RDmi) ingezet kan worden om alle applicaties (ook legacy) altijd en overal gebruikt kunnen worden.

  • Hoe een moderne educatie werkplek productiever is voor gebruikers en eenvoudiger beheerd kan worden.

  • Hoe organiseer je BYOD optimaal, veilig en stabiel voor studenten?

  • Hoe data altijd en overal veilig en redundant georganiseerd kan worden

(Dit is een advertorial van educatiewerkplek.nl)