Onderwijsinspectie presenteert op 10 mei het rapport De Staat van het Onderwijs

De Inspectie van het Onderwijs presenteert op 10 mei 2023 het rapport De Staat van het Onderwijs 2023 tijdens het gelijknamige congres. Op deze dag overhandigt Alida Oppers (inspecteur-generaal van het Onderwijs) het rapport aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vanaf dat moment is het rapport ook te downloaden via de website. Dat meldt de Onderwijsinspectie. 

Bent u werkzaam in het onderwijsveld? Dan verwelkomt de inspectie u op woensdag 10 mei 2023 graag in Utrecht. Naast de presentatie van het rapport zijn er workshops en activiteiten rondom thema’s uit De Staat van het Onderwijs 2023. We staan daarin stil bij de inhoud van het rapport. In verdiepende sessies gaan we in op de stand van zaken per sector, wetenschappelijke reflectie en praktijkoplossingen. Via de website houden we u de komende tijd op de hoogte van de verdere inhoudelijke invulling van het programma.

Fysiek of online 

Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. Het is mogelijk om het congres de gehele dag of een deel van de dag fysiek bij te wonen. Ook kunt u ervoor kiezen om online deel te nemen aan het plenaire ochtenddeel van het programma. U ontvangt dan instructies om de livestream te kunnen volgen.

Meld u aan voor het congres op 10 mei.

Door: Nationale Onderwijsgids