Vereniging Hogescholen organiseert Jaarcongres 2020: Helden van het hbo

De Vereniging Hogescholen organiseert voor de 16e keer haar jaarcongres over de ontwikkelingen in het hoger beroepsonderwijs. Dit jaar is het thema ‘Helden van het hbo’. Dit meldt Vereniging Hogescholen.

Helden van het hbo verwijst naar alle mensen die vanuit het hbo hun talenten inzetten en een brug slaan tussen theorie en praktijk. 
 
In de ochtend komen zes sprekers aan het woord onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam, bekend van bijvoorbeeld BNR Radio. Onder andere Leraar van het Jaar in het mbo Dirk Megens en Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, zullen spreken. ’s Middags vanaf 13.00 uur is er een parallel programma met masterclasses, workshops, en een informatiemarkt met presentaties van hogescholen, bedrijven en andere organisaties.
 
Het Jaarcongres 2020 is bedoeld voor onder andere studenten, docenten, lectoren, bestuurders, managers en beleidsadviseurs van hogescholen en vindt plaats op 9 april van 9.00 tot 17.30 uur in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Meer informatie over het programma van het jaarcongres is hier te vinden.
 
Door: Nationale Onderwijsgids