Normal_ingrid_van_engelshoven__cropped_

Op 11 oktober 2018 wordt de OnderwijsTopTalentPrijs uitgereikt door minister Van Engelshoven op het Da Vinci College in Leiden. In totaal 38 studenten dingen mee naar de prijzen. Dit meldt OnderwijsTopTalentPrijs.

Met de OnderwijsTopTalentPrijs hebben lerarenopleidingen in heel Nederland de mogelijkheid hun (ex-)studenten aan te melden voor de titel Onderwijstoptalent 2018. Met deze verkiezing wil de initiatiefnemer, het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP), laten zien dat een lerarenopleiding een waardevolle opleiding en dat afgestudeerde pabo’ers over talloze kwaliteiten beschikken. 
 
Elke pabo mocht een student nomineren binnen de categorie Aankomende leraren in het beroepsonderwijs. Opleidingsinstituten voor docenten voortgezet onderwijs mochten maximaal drie kandidaten uit verschillende vakgroepen nomineren in de categorie Aankomende leraren in het voortgezet onderwijs. In beide categorieën bestaat de prijs uit een bronzen trofee, een jaarabonnement op vakblad Didactiefen en een geldbedrag van 1.000 euro.
 
Minister Ingrid van Engelshoven reikt de OnderwijsTopTalentPrijs 2018 uit op 11 oktober op het Da Vinci College in Leiden. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids