Normal_lunch__kinderen__lunchbox__lunchpakket__po__vo__eten

Op 20 juni organiseert Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit een bijeenkomst over voedseleducatie. De organisatie nodigt docenten werken met het Schoolfruit-programma of het Smaakles-programma uit om te nemen aan een leerkrachtenpanel. Op de bijeenkomst in juni gaat het panel praten over het lesmateriaal, de communicatie, de ouderbetrokkenheid en wat daarin verbeterd kan worden. Dit meldt Gezonde School.

De organisatie zoekt leraren uit het basisonderwijs die ervaring hebben met een van beide programma's rond voedseleducatie. Docenten die deelnemen aan het panel worden zo'n twee keer per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst. De locatie van de bijeenkomsten wordt bepaald op basis van de woonplaatsen van de leden. Daarnaast vullen panelleden twee keer per jaar een digitale vragenlijst in. Met hulp van de op- en aanmerkingen van de paneldocenten hoopt de organisatie ervoor te kunnen zorgen dat de programma's beter aansluiten bij de praktijk op school.

De bijeenkomst op 20 juni vindt plaats in het Spring House in Amsterdam. Deelnemende leden ontvangen een vergoeding van 50 euro (inclusief reiskosten). Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelden voor het panel op www.smaaklessen.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids