Alle BN'ers gezakt bij SBS-programma 'Het Nationale Verkeersexamen 2021'

Nienke Plas, Olcay Gulsen, Bert van Leeuwen, Catherine Keyl, Rayen Panday en René le Blanc zijn gezakt bij het SBS6-programma Het Nationale Verkeersexamen 2021. Voor het programma moesten ze opnieuw een soort theorie- en praktijkexamen afleggen. Geen van de deelnemers slaagde erin beide toetsen te halen.

Van de zes deelnemers haalde alleen Van Leeuwen zijn theorietoets. Voor de praktijktest slaagden alleen Plas en Keyl. Panday, Le Blanc en Gulsen zakten zowel voor hun praktijk- als theorietest.

Spookrijden 

Gulsen zakte voor haar praktijktoets omdat ze door rood reed en Van Leeuwen reed te voorzichtig. Panday kreeg te horen dat hij gezakt was omdat het niet goed ging op de kruispunten en Le Blanc zakte wegens spookrijden.

CBR

De praktijktest werd afgenomen door een CBR-examinator. Ook de theorietest, die in de studio door de BN'ers is gemaakt, is door het CBR gemaakt. Van alle vragen werden de juiste antwoorden besproken en toegelicht, door zowel de CBR-examinator als oud-politicus Alexander Pechtold, algemeen directeur van het CBR.

Door: ANP