Fontys en ELLE organiseren voor de 4e keer cursus Modejournalistiek

Voor het vierde jaar op een rij organiseert Fontys Hogeschool voor Journalistiek samen met ELLE de cursus Modejournalistiek. Mannen en vrouwen die altijd al modejournalist hebben willen worden, kunnen zich aanmelden voor de cursus van komend najaar. Dit meldt ELLE. 

De cursus is voor ambitieuze schrijvers die modejournalist willen worden, voor aspirerend modebloggers of mensen die geïnteresseerd zijn in het magazine ELLE. Acht woensdagavonden verspreid over twee maanden zitten cursisten 2,5 uur lang in Amsterdam om te leren van experts uit de modewereld die dan gastcolleges geven.

Officieel certificaat

Onderwerpen die de revue passeren: trends analyseren, werken als modejournalist (freelance), interviewtechnieken en schrijven voor print én online. Tijdens een live vraag- en antwoordsessie met modeontwerper Ronald van der Kemp wordt de leerstof in praktijk gebracht. Cursisten ronden hun cursus af met een certificaat van Fontys.

Wie zich wil aanmelden, kan dat nu nog doen. Op woensdag 9 september gaat de cursus van start. Deelnemers betalen 995 euro. Aanmelden kan via de website van Fontys.

Door: Nationale Onderwijsgids